Kahviloiden tarjoamia palveluita

Kahvila on paljon muutakin kuin nimensä mukaista kahvin juomista. Varsinkin nykyisin monet kahvilat ovat laajentaneet toimintaansa niin, että heiltä voi saada kahvinsa kylkeen yllättäviäkin palveluita. Olemme koonneet tähän artikkeliin listan sellaisista palveluista, joita joistakin kahviloista on mahdollista saada. Et todennäköisesti ole kuullut läheskään kaikista, ja saatatkin saada inspiraation tulevaisuuden varalta! Tiedämme, että rakastat kahvia yli kaiken, mutta veikkaamme myös, että tulet arvostamaan näitä kahviloissa saatavilla olevia palveluita lähes yhtä paljon kuin itse kahvia.

Kahvilapalveluita

  • Talon omat kahvit mukaan kotiin tai lahjaksi

Rakastatko lähikahvilasi juuri täydelliseksi paahdettua kahvia, mutta et ikinä yllä kotonasi samalle tasolle? Ei hätää, monet kahvilat tarjoavat nykyään itse jauhamaansa kahvia myös kotiin ostettavaksi. Näin saat täydellisen lopputuloksen aikaan joka kerta. Tällainen käsintehty herkullinen kahvi on myös täydellinen lahja läheisellesi, joka rakastaa kahvia aivan yhtä paljon kuin sinäkin. Voit vaikkapa paketoida kauniin käsityönä tehdyn kahvipaketin upeaan kahvimukiin, ja saat kauniin lahjaidean kenelle tahansa vaikka äitienpäivään, syntymäpäivään tai jouluun.

  • Leivonnaisia kotiin nautittavaksi tai vaikka juhlapöytään

Saako suosikkikahvilastasi maailman täydellisintä kermakakkua, maailman mehukkaimpia muffinsseja tai ihaninta ja ilmavinta juustokakkua, jotka maa päällään kantaa? Moni kahvila ei suostu paljastaan salaisia reseptejään herkkuihin, mutta se ei tarkoita sitä, ettetkö voisi nauttia niistä myös kotonasi. Monesta kahvilasta on kysymällä mahdollisuus ostaa leivonnaisia myös kotiin ja mikäli olet niihin aivan myyty, voit ostaa niitä myös esimerkiksi juhlasi tarjoiluksi. Tämä palvelu ei aina löydy hinnastosta, mutta usein yrittäjät auttavat sinua tällaisissa pyynnöissä mielellään.

  • Kustomoidut tilaukset

Eikö kahvilan menusta löydy aivan täysin makuusi sopivaa kahvia? Yleensä kahvilassa on mahdollista pyytää myös kustomoitua tilausta, joka tehdään täysin mieltymystesi mukaan. Jos esimerkiksi haluat jääkahvin, on baristan suhteellisen helppo kustomoida se varioimalla cappuccinoa ja jäitä. Kysy rohkeasti, yleensä hyvä asiakaspalvelija tekee kaikkensa sinun palvelemiseksesi!

  • Yhteistyö

Oletko itsekin yrittäjä, ja haluaisit tehdä jonkinlaista yhteistyötä kahvilan kanssa? Kysy rohkeasti kahvilayrittäjältä, olisiko hänkin kiinnostunut lähtemään mukaan yhteistyöhön! Parhaassa tapauksessa saatte molemmat juuri sitä mitä haluatte ja säästätte pitkän pennin.