Herkullisimmat jälkiruoat kahvilassa nautittavaksi

Kahvilat ovat ihanan tunnelmallisia paikkoja, joihin mennään etusijassa nauttimaan ja hemmottelemaan itseä sekä seurustelemaan muiden kanssa. Sen lisäksi että kahvilassa saa nauttia korkealaatuisesta ja herkullisesta kahvista, pääsee siellä myös maistelemaan herkullisia käsinleivottuja herkkuja. Usein kahviloiden jälkiruokatarjonta saa veden herahtamaan kielelle eikä ihme, sillä vitriinissä on toinen toistaan herkullisempia leivoksia. Usein esillä on niin suolaisia kuin makeitakin vaihtoehtoja, joita kelpaa nautiskella useampiakin samalla kun pelailee vaikkapa omalla suosikki online kasinollaan. Olemme koonneet tähän artikkeliin vinkit parhaista herkullisista jälkiruoista niin makealta kuin suolaiselta puolelta ja vannomme, että näiden lukemisen jälkeen suuntaat suoraa päätä lähimpään kahvilaan kahville ja purtavalle!

Parhaat jälkiruoat kahvilassa

Makeat herkut

  • Muffinssi

Kaipaatko kätevää ja kompaktia, mutta superherkullista leivonnaista, joka ei juurikaan sotke? Muffinssi on täydellinen valinta. Tätä herkkua saa monen makuisena ja näköisenä, mutta aina yhtä maistuvana.

  • Suklaakakku

Kuka nyt voisi vastustaa suklaata? Suklaa ja kahvi ovat vastustamaton yhdistelmä ja varsinkin suklaa mehevän suklaakakun muodossa sulattaa sydämet takuuvarmasti. Joskus kakun kylkeen voi ottaa vaikkapa hieman vaniljavaahtoa tai vaniljajäätelöä, ja tällöin olet löytänyt täydellisen makunautinnon kolminaisuuden!

  • Viineri

Herkullinen viineri on makeiden herkkujen aatelia. Tämä siirappinen herkku saa sinut tuntemaan itsesi kuninkaalliseksi ranskalaisessa hovissa ja varsinkin yhdistettynä laadukkaaseen kahviin tulevat kaikki sen aromit esille täydellisellä tavalla.

  • Juustokakku

Tämä vaahtomainen herkku sulattaa jokaisen sitä maistavan sydämen. Herkkua saa monen makuisena ja sitä voi varioida lähes loputtomiin. Kun juustokakkua kerran maistaa, ei sitä voi unohtaa!

Suolaiset herkut

  • Lihapasteilja

Kaipaatko jotakin suolaista pientä purtavaa? Lihapasteija on oiva suolainen herkku pikkunälkään. Tämä suolainen herkku on kaikkien välipalojen ykkönen ja moni valitseekin sen kahvinsa kylkeen kahvilassa.

  • Pizzapala

Kuka nyt ei rakastaisi pizzaa? Pizza on sellainen herkku, jonka variaatioista jokaiselle löytyy maittava vaihtoehto. Oletko koskaan kokeillut kahvia ja pizzaa yhtä aikaa? Se on yllättävän hyvä yhdistelmä, ja mikä voisikaan mennä pieleen, kun kyseessä on kaksi taivaallista herkkua?

  • Kinkkupiirakka

Tämä tuhdimpi suolainen herkku sopii isommankin nälän selättämiseen, ja sen täyteläinen maku pääsee täydellisesti esiin kahvin kyljessä.