Erilaisia kahvilatyyppejä

Maailmassa on olemassa suuria määriä erilaisia kahviloita. Jopa sinun kotikaupungistasi saattaa löytyä kymmeniä eri periaatteella toimivia, eri herkkuja tarjoavia ja eri tavoin sisustettuja kahviloita. Saatat jopa yllättyä siitä, kuinka monenlaisia kahviloita maailmassa on olemassa. Jotkut niistä saavat sinut jopa huokaisemaan ihastuksesta ja suunnittelemaan reissua lähimpään ravintolaan heti paikalla! Tässä artikkelissa olemme listanneet joitakin perinteisiä ja joitakin vähän erikoisempiakin kahvilatyyppejä, joista jokaiselle löytyy taatusti mieluinen paikka nauttia tuota kaikkien rakastamaa herkkujuomaa – kahvia.

Erilaisia kahviloita on monenlaisia – lue tästä esimerkkilista

  • Kotiruokakahvila

Jos rakastat itse tehtyä ruokaa, itse leivottuja herkkuja sekä itse jauhettua kahvia, nautit varmasti kodikkaiden kotiruokakahviloiden kodinomaisesta menosta, joka tuo mieleen lapsuuden vierailut mummolaan. Tällaisissa kahviloissa saat nauttia maailman herkullisimmista kahveista, suussasulavimmista herkuista ja ihanasta tunnelmasta, johon tekee mieli uppoutua ja palata aina vain uudestaan ja uudestaan.

  • Instagram-kahvila

Jokainen tietää, että monet sosiaalisen median julkkikset julkaisevat tilillään kuvia ruoka-annoksista, jotka tuntuvat jopa epäluonnollisen täydellisiltä. Nyt sinullakin on mahdollisuus samaan, sillä nykyisin on perustettu kahviloita, joiden kaikki annokset on tehty ammattilaisten käsin mahdollisimman esteettisen näköisiksi ja ravintolan valaistus on juuri niin täydellinen, että saat sosiaalisen median tilillesi noita kadehdittavan kauniita kuvia. Ei muuta kuin kuvaamaan (ja nauttimaan herkullisista tarjoiluista kuvaamisen jälkeen!).

  • Nettikahvila

Moni etätyötä tekevä haluaa ainakin silloin tällöin päästä ihmisten ilmoille, ja nettikahvilat tarjoavatkin tähän parhaat mahdolliset puitteet. Nettikahviloihin voi mennä rauhassa tekemään töitä, kouluesitelmää tai vaikkapa pelaamaan nettikasinopelejä ja samalla tietenkin nautiskella herkullisesta kahvista ja ehkäpä sen ohella jostakin leivonnaisesta.

  • Kissakahvila

Kuka nyt ei rakastaisi ihania kehrääviä kissoja? Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta hankkia sellaista kotiin, joten ilahdut kuullessasi, että yksi tämän hetken trendikkäin uutuuskahvilatyyppi ovat kissakahvilat. Näissä kahviloissa asuu adoptoituja kissoja, joita saa kahvin juomisen lomassa silittää ja paijata niin paljon kuin sielu sietää. Voiko tämän paremmaksi mennäkään?

  • Pupukahvila

Ihanat kissakahvilat ovat inspiroineet myös muita menemään samaan. Siksi onkin luotu pupukahviloita, joissa ihania, pieniä ja pörröisiä pupujusseja pääsee hellimään kahvin lomassa.